Başkan Topaloğlu alt apı çalışmalarını inceledi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi'nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında son durum hakkında bilgi aldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcıları, Emin Gül ve Baki Yalın ile Kuzdere Mahallesi'nde geniş çaplı çalışmaların başlatıldığı yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Topaloğlu, belediye personeline kolaylıklar dileyerek mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Yapılan çalışmalarda gelinen son nokta hakkında Yalın'dan bilgi alan Başkan Topaloğlu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Topaloğlu, “Kuzdere Mahallemizde yol, kaldırım ve sıcak asfalt kaplaması yapılacak. Büyük bir değişim içerisine giren Kuzdere mahallemiz daha modern bir hale geliyor. Daha hızlı hareket ederek çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Vatandaşlarımızdan verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi