BAŞKAN TOPALOĞLU, ANTALYA'DA TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Törenine katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projenin temel atma törenine, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, CHP Antalya yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Topaloğlu, temel atma töreninde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve AESOB Başkanı Dere ile sohbet etti ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, kentsel dönüşüm projesinin Antalya'ya hayırlı olması dileklerinde bulundu.