ANITKABİR’DE ATA’NIN MANEVİ HUZURUNA ÇIKTILAR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Anıtkabir'e giderek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzuruna çıktı.
Ziyarette, Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül'ün eşi Hale Gül eşlik etti.
Atatürk'ün mozolesinde saygı duruşunda bulunan Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, Atatürk'ün manevi huzurunda olmaktan her zaman olduğu gibi büyük bir heyecan gurur duyduklarını belirttiler ve büyük önderin gösterdiği yolda hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini söylediler.
Ziyaret sonrası, Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül ile eşleri, Anıtkabir'de hatıra fotoğrafı çektirdi.