BAŞKAN TOPALOĞLU ATSO SANAT MERKEZİ YAPIMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından yaptırılan eğitim ve sanat merkezindeki çalışmaları inceledi.
Kemer Belediyesi tarafından tahsis edilen Kemer Yeni Mahallede 345 ada 2 parseldeki bin 11 metrekarelik alana yapılan merkezle bilgi alan Belediye Başkanı Topaloğlu, merkezin en kısa sürede tamamlanarak Kemer'e kazandırılacağını kaydetti.
ATSO'nun kuruluşunun 140. yılı olan 3 Nisan'da açılması planlanan merkezin tamamlanmasının ardından içerisinde müzik, tiyatro, halk oyunları ve meslek edindirme gibi kurslarının olacağı belirtildi.