Başkan Topaloğlu bayramlaşma merasimine katıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı vesilesi ile düzenlenen bayramlaşma merasimine katıldı. Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve ilçe protokol üyelerinin katıldığı bayramlaşma merasimi Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlendi

Bayramlaşma merasimine Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Meclis üyesi Ferhan Fidan, ilçe protokolü, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, bayramların milli birlik ve beraberlik duygularının birleştirici gücüne ve önemine değinerek sağlıklı, huzurlu ve güzel bir bayram geçirilmesi temennisinde bulunup herkesin bayramını kutladığını ifade etti.

Katılımcılar daha sonra Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam önderliğinde, Kemer Polis Merkezi Amirliği ardından da İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışan, kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ziyaretleri sırasında canla başla görevleri başında bulunan Jandarma ve Emniyet mensuplarının bayramlarını kutladı. Başkan Topaloğlu ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “İlçemiz bayramlaşma merasimi vesilesi ile bir kere daha tüm Kemerli yurttaşlarımızın ve güzel kentimiz Kemer'i dolduran misafirlerimizin bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi