BAŞKAN TOPALOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan Bayramı ile 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı.
Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet Alanında belediye personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.
Tüm belediye personelinin Ramazan Bayramı ile 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan Başkan Topaloğlu, daha sonra Kemer Belediyesi ana binasında personelle bayramlaştı.
Belediye personelinin bayram öncesi ailesiyle güzel vakit geçirebilmesi için maaşların 3 gün önceden yatırıldığını belirten Başkan Topaloğlu, tüm personelin ve ailelerinin bayramlarını kutlayarak, emeklerinden dolayı teşekkür etti.