BAŞKAN TOPALOĞLU BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ile bir araya geldi.
Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet Alanında belediye personelini ziyaret eden Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Kemer Belediye Meclis üyesi Recep Yılmaz ve birim müdürleri de eşlik etti.
Hizmet alanında gecesini gündüzüne katarak çalışan belediye personeli ile sohbet eden Belediye Başkanı Topaloğlu ile Başkan Yardımcıları Gül ve Yalın, işçilerin bir ihtiyacı olup olmadığını da sordu.
Kemer Belediyesi'nin tüm personeli ile büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, her türlü fedakarlığı yapan belediye personeline teşekkür ettiğini söyledi.
Topaloğlu, belediyedeki tüm birimlerin gece gündüz demeden çalıştığını ifade ederek, “Tüm birimlerimiz yaz kış teyakkuzda. İşlerini en iyi şekilde yapıyor. Alın terleri kurumadan haklarını alıyorlar. Onların her zaman yanındayız. Yaz aylarında çok çalışıyorlar. Biz de kış aylarında izin vererek işçilerimizin haklarını koruyoruz. Yaklaşık 800 personelimiz var. Ülkenin içinde bulunduğu durum belli. Asgari ücret 5 bin 500 lira oldu ama biz maaşları 6 bin lira yaptık. DİSK ile toplu sözleşme yaptık. Bir işçi en düşük 6 bin 749 net maaş alıyor. İmkanlar daha fazla olsa ve daha fazla versek. Kemer Belediyesinin şu anda borcu yok. İnşallah her şey normale döner ve arkadaşlarımız alacağından daha fazla alır. Biz her zaman işçilerimizin yanındayız.” diye konuştu.
Kemer Belediye personellerinden İbrahim Poscu, her zaman yanlarında olduğu için Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini aktararak, “Başkanımız sürekli yanımıza geliyor ve halimizi hatırımızı soruyor. Maaşlarımızı hep gününde yatırıyor. Biz burada bir aile olduk. Mutluyuz.” dedi.
Belediye personellerinden Mehmet Durna da Başkan Topaloğlu'nun her zaman işçileri koruduğunu ve kolladığını belirterek, kendisine teşekkür ettiğini kaydetti.
Belediye personeli Ömer Genç ise belediyedeki her personelin özveri ile çalıştığını anlatarak, şöyle konuştu:
“Bizlere verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sıcak, soğuk, çamur, yağmur demeden çalışıyoruz. Başkanımız sağ olsun. Her zaman bizim yanımızda. Alın terimizin karşılığını günü gününe yatırıyor. Maaşlarda da iyileştirme oldu. Mutluyuz. Zaten aile olmak bunu gerektiriyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”
Personellerden Özcan Kocaman da işçi maaşlarının artmasından dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederek, işlerini hakkıyla yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi