BAŞKAN TOPALOĞLU BETON SANTRALİNDE

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni yerinde üretime geçmeye hazırlanan beton santralinde incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.
Kuzdere Mahallesinden yeni yerine taşınan beton santralindeki personelle sohbet edip çay içen Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, belediye personelinden beton santralinin son durumu hakkında bilgi aldı.
İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, Kemer sanayi sitesi yanındaki yeni yerine taşınan beton santrali ile vatandaşlara daha kaliteli, hızlı ve verimli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.
Topaloğlu, söz verdikleri gibi beton santralini yeni yerine taşıdıklarını ifade ederek, “Kuzdere mahallesinde yerleşim yerlerinin içerisinde yer alan beton santralinin gürültüsünden rahatsız olan vatandaşlarımızın talebini yerine getirdik. Yeni yerindeki fabrikamızı modern tesisatlar ile donattık. Yeni yerimizde halkımıza daha hızlı ve verimli hizmet edeceğiz. Kemerimize hayırlı olsun.” Diye konuştu.
Yaklaşık 8 bin metrekare alan üzerinde bin 400 metrekarelik bina inşaatının ardından tesiste saatte 60 metreküp beton üretimi ve günlük maksimum bin metrekareye kadar kilitli taş üretimi yapılması planlanıyor.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi