BAŞKAN TOPALOĞLU, BEYAZ BASTON DERNEĞİ ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği üyeleri ile yemekte bir araya geldi.
Kemer Belediyesi Göynük Günübirlik Sosyal Tesislerinde Başkan Topaloğlu tarafından verilen yemek programına, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ, Beyaz Baston Eğitim Merkezi Müdürü Hatice Gökçe Yeşilkaya,halk oyunları antrenörü Songül Gür, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Dernek Sekreteri Ayşegül Akbaba, dernek Başkanı Oğuz Özdemir, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.
Etkinlikte, Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, görme engellilerle yakından ilgilenip sohbet etti.
Farkındalık oluşturmak için görme engellilerle bir araya gelmek istediklerini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Engelli kardeşlerimizle hafta sonu zaman geçirmek istedik. Geçen hafta kendileri Kemer'de farkındalık yürüyüşü yapmışlardı ve onları Kemer'de ağırlamıştık. Bunun üzerine tekrar bir araya gelmek istedik. Görme engellilere yardımcı olabilmek için daha duyarlı davranmamız gerekiyor. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Dernek Başkanı Özdemir ise kendilerini Kemer'de tekrar ağırlayan ve kendileri ile yakından ilgilenen Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi