BAŞKAN TOPALOĞLU, ÇAMYUVA’DA VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti.
Çamyuva Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde aşure dağıtan Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Şahin, İYİ Parti Kemer İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin İnan ve Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu eşlik etti.
Pazar yerine gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, daha sonra aşurenin başına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikram etti.
Topaloğlu ve Gül, pazar esnafını da tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Çamyuva Mahallesi'nde aşure dağıratak vatandaşlarla birlik içerisinde olduklarını söyledi.
Hafta boyunca tüm mahallelerdeki pazar yerlerinde aşure dağıtımına devam edeceklerini ifade eden Topaloğlu, “Tüm halkımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum. İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.