BAŞKAN TOPALOĞLU, ÇAMYUVA'DA

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığının Çamyuva Mahallesinde hayata geçireceği Çamyuva Halk plajı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Şantiye alanındaki çalışmaları yerinde görmek için alana giden Başkan Topaloğlu, projenin Kemer'e yakışacağını söyledi.

Kemer'e katı sağlayacak olan tüm projeleri her zaman destekleyeceklerini belirten Başkan Topaloğlu, "Kemer'e değer katacak her türlü projenin bölgemize değer kazandıracağını biliyoruz. Bu projenin bölgemize kazandırılmasından dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kemer Belediyesi olarak eğer istenirse araç ve gereç desteği vermeye hazırız." dedi.

Planlamaları tamamlanan ve çalışamlara başlanan plajın yeni sezonda ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

'Beş yıldızlı ücretsiz halk plajları' serisi kapsamında düzenlenen ve doğal dengenin korunacağı plajda, kamusal hizmet anlayışı esas olacak, zengin olanaklar sunan sosyal alanlar oluşturulacak.

Toplam 33 bin metre karelik alana yapılacak halk plajı, yaklaşık 2 bin kişilik olacak.

Plaj alanından restoranlar, otopark gibi pek çok hizmet sunulacak.

Başkan Topaloğlu'na inceleme sırasında Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle sorumlusu Özgür Şahin de eşlik etti.