BAŞKAN TOPALOĞLU, CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞINDA

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz'i ziyaret etti.
Antalya'daki CHP İl binasındaki ziyareti sırasında Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Acar ve CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal da eşlik etti.
CHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan İl Başkanı Cengiz, Başkan Topaloğlu'nun daha önce Göynük Belediye Başkanlığı dönemindeki başarılarının yadsınamaz olduğunu söyledi. Cengiz, Başkan Topaloğlu'nun CHP'de olmasının vatandaşla olan buluşmayı kolaylaştıracağını belirterek, CHP'ye geçen Başkan Topaloğlu'na başarılar diledi.
Başkan Topaloğlu'nun yaptığı ve yapacağı tüm çalışmalarda Topaloğlu'nun yanında olacaklarını ifade eden Cengiz, üzerlerine düşen ne görev varsa layıkıyla yapmaya devam edeceklerini kaydetti.
Cengiz, dünyanın en güzel şehir olan Antalya ve Kemer'i en iyi hizmetlerle buluşturmayı hedeflediklerini anlatarak, “Bu görev hepimizin. El birliği ile bunu başaracağız. Biz büyük bir aileyiz. Başkanımız Necati Topaloğlu da bu partinin her zaman bir üyesi gibi davrandı. Kemer'de yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çok güzel çalışmalarınız var. Tebrik ediyorum. Partimize hoş geldiniz diyorum ve hayırlı olsun.” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu ise misafirperverliklerinden dolayı İl Başkanı Cengiz'e teşekkür ederek, 2004-2014 yılları arasında CHP'den Göynük Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlattı.
CHP'nin kendisi için yabancı bir yer olmadığına işaret eden Topaloğlu, “CHP'nin güçlü olması Türkiye'nin güçlü olması anlamına gelir. Yaptığımız çalışmaların partimize artı getireceğine inanıyoruz. Biz belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Türkiye'de örnek çalışmalara imza atıyoruz. Ana sınıfından 8'nci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemelerini ücretsiz karşılıyoruz. Bin 500 lise öğrencisini ücretsiz taşıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezini eğitime kazandırdık. 163 öğrenciyle başladık ve bu sayı şu anda 300. Burada üniversiteye ücretsiz hazırlanan öğrenciler geçen seneki sınavda büyük başarı elde etti. Bölgemizdeki turizmcilerin desteği ile 555 öğrenciye aylık 500 lira eğitim yardımı adı altında burs desteği sağlıyoruz. Her şey daha güzel olacak.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi