BAŞKAN TOPALOĞLU: “ÇIRALI ÇOK ÖZEL BİR BÖLGEMİZ.”

Ulupınar Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün de hazır bulunduğu ziyarette, muhtar Altınkaya'ya, Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Demir ile Erdal Elginöz, Çıralı Yanartaş Tekneciler Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, Çıralı Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Derya Yavuz, Çıralı Restoran ve Hotelciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Ayfer Karakuş ile Bayram Akman, ÇEYDOSK Dernek Başkanı Aydın Demir, Çıralı Olympos Yatçılar Kooperatif Başkan Yardımcısı Süleyman Köylüoğlu eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, Ulupınar Mahallesine bağlı Çıralı bölgesinde çevreye karşı gösterdiği duyarlılıktan dolayı muhtar Altınkaya ile dernek ve kooperatif üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.
Başkan Topaloğlu, Çıralı'nın çok özel bir bölge olduğunu belirterek, “Çıralı, turizm anlamında eşsiz bir bölgemiz. Her sene çok sayıda misafirimiz burada tatilini geçiriyor. Nesli tükenme tehlikesi altında olan caretta carettaların da yuvalama alanı olması bakımında çok önemli. Kemer Belediyesi olarak Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme ve İşletme Kooperatifi ile caretta carettaları koruma protokolü imzalıyoruz ve 4 belediye personelimizi sahilde görevlendiriyoruz. Çevreyi ve nesli tükenmekte olan hayvanları korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Çevreye karşı gösterdiği duyarlılıklardan dolayı muhtarımıza ve dernek ile kooperatif üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Muhtar Altınkaya ise ziyarette yaptığı konuşmasında, “Ulupınar Mahallemizde bulunan Çıralı bölgemiz turizm anlamında önemli bir yer. Çıralı'da bulunan dernek ve kooperatiflerimizle çevreyi korumaya çalışıyoruz. Burada en büyük destekçimiz Kemer Belediyesi. Caretta carettaların korunması için belediyemizle ortak projelere imza atıyoruz. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi