BAŞKAN TOPALOĞLU, ÇOCUK EVLERİ SİTESİNDE KALAN ÇOCUKLARI MİSAFİR ETTİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocukları Kemer'de ağırladı.

Kuğulu Parktaki Kemer Belediyesine ait sosyal tesislerde çocukları misafir eden Başkan Topaloğlu, düzenlen etkinlikte emeği geçen Hüsra Kural Taze ve
Ziynet Varol'a teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, değerli çocukları Kemer'de misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Çocukların her birinin umut dolu ve hayata sıkı sıkıya bağlı olduklarını gözlerinden okuduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. En güzel yatırımlar onlara yapılanlardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” sözünde olduğu gibi çocuklarımızın heyecanına şahitlik ettik. Tüm çocuklarımızın ömrü uzun, sağlıklı ve mutlu olsun." diye konuştu.