Başkan Topaloğlu çocuklarla fidan dikti

Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Orman Haftası nedeni ile Kuzdere Mahallesi'nde fidan dikti. Etkinliğe katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, fidan dikimi sırasında minik öğrencilere eşlik etti.

Kuzdere Mahallesi, Ağva Deresi kenarında bulunan Tarım ve Orman Bakanlığı'na ait alanda düzenlenen fidan dikimine Kemer Belediyesi birim müdürleri ve Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri de katıldı.

Minik öğrencilerin kendi elleri ile yaptıkları Orman Haftası konulu resimleri taç şeklinde takmaları ortaya renkli görüntüler çıkarırken, minikler fidan dikiminin ardından Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte, “tohumlar fidana” şarkısını seslendirdi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri fidan dikimi yaptı. Bu işleri küçükken çocuklara alıştırsak doğayı daha çok severler. Atalarımız “ağaç yaş iken eğilir” demiş. Çocuklar da büyük bir zevkle güçlerinin yettiği kadar fidanları dikiyor. Bundan sonra bu çocuklar doğasever olur. Doğayı korumak zorundayız. Sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorsak doğayı korumalıyız. Son zamanlar depremler ve yangınlar bizi çok etkiledi. İnsanlarda bu olaylardan sonra doğa bilinci daha çok oluşmaya başladı. Çocuklarımızı böyle küçükken yetiştirsek bundan sonra doğamız daha güzel olur.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi