BAŞKAN TOPALOĞLU, DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARLA DİKTİKLERİ FİDANLARI SULADI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, down sendromlu çocuklarla ağaç suladı.
21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla down sendromlu çocuklarla farkındalık oluşturmak amacıyla Göynük Mahallesinde fidan diken Belediye Başkanı Topaloğlu, büyüyen fidanları yine down sendromlu çocuklarla suladı.
Kemer Engelliler Derneği Başkanı Nur Hayat Yanmış'ın da katıldığı farkındalık etkinliğinde, her down sendromlu çocuk kendi adını taşıyan ağaçları Başkan Topaloğlu ile sulaması sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.
- Farkındalık etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı
Etkinlikte, down sendromlu çocukların kendi diktiği fidanları sulaması sırasında duygu dolu anlar da yaşandı.
Geçen ay vefat eden down sendromlu Alper Buke'nin babası eski Kemer Engelliler Derneği Başkanı Feyzullah Buke ve eşi oğullarının diktiği fidanı sularken duygu dolu anlar yaşadı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, orman haftası dolayısıyla daha önce down sendromlu çocuklarla fidan dikimi yaptıklarını hatırlattı.
Fidan dikimi etkinliğinde down sendromlu Alper Buke'nin geçen ay vefat ettiğini dile getiren Başkan Topaloğlu, “Alper ve diğer çocuklarımız sevgiye muhtaç olan çocuklarımızdan. Alper kardeşimiz şu anda aramızda yok. Mekanı cennet olsun. Bu çocuklarımızın isimleri ağaçlarda yaşayacak.” diye konuştu.
Down sendromlu oğlu vefat eden Feyzullah Buke ise yaptığı açıklamada, “Orman haftasında oğlum Alper Buke ile fidan dikimi etkinliğine katılmıştık. Kendi elleriyle diktiği ağacı sulamak bize nasip oldu. Farkındalık yaratmak için destek veren başkanımız Necati Topaloğlu'na ve dernek başkanımız Nur Hayat Yanmış'a teşekkür ediyorum.” dedi.
Down sendromlu Sevda Kurt da kendi elleriyle diktikleri fidanları Belediye Başkanı Topaloğlu ile suladıklarını belirterek, yardımları ve destekleri için Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Down sendromlu çocuk annesi Seher Arıcıoğlu da farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlik için Başkan Topaloğlu ve dernek Başkanı Yanmış'a teşekkür etti.
Etkinlikte, Başkan Topaloğlu, vefat eden Alper Buke'nin kendi elleriyle diktiği fidanın fotoğrafını babası Feyzullah Buke'ye hediye etti.
Başkan Topaloğlu daha sonra down sendromlu çocuklarla ve aileleriyle NG Phaselis By Otel'in ev sahipliğinde yemek yedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi