BAŞKAN TOPALOĞLU, EMITT FUARINDA ACENTELERİ ZİYARET ETTİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve seyahat Fuarı EMITT'e katılan seyahat acentelerini ziyaret etti.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda, Belediye Başkanı Topaloğlu, fuar alanına stant açan seyahat acentelerini ziyaret ederek Kemer tanıtımı yaptı.
Başkan Topaloğlu'na, seyahat acentelerini ziyareti sırasında, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyesi Hakan Tuncer, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar, Kemerli otelciler de eşlik etti.
Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Fuar alanında stant açan seyahat acentelerini ziyaret ediyoruz. Kemerimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Acente yetkililerine Kemer hakkında bilgiler vererek, tanıtım broşürlerimizi veriyoruz. İlk olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı ziyaret ettik. Daha sonra da diğer acentelerimizin stantlarını gezdik.” dedi.
Kemer'de turizmin gelişmesi için ve 12 aya yayılması için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini anlatan Topaloğlu, “Kemer'in Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonu olduğunu biliyoruz. Bunu daha da geliştirmek için acentelerle sürekli iş birliği içerisindeyiz. Kemer standına büyük ilgi gösteren acentelere teşekkür ediyorum. Kemer iç pazarda bu yılda parlayan yıldız olacaktır.” diye konuştu.
Kemer standına büyük ilgi gösteren seyahat acenteleri yetkilileri ise ilk sattıkları destinasyonların başında Kemer'in geldiğini ve bu yıl da Kemer'in başı çekeceğini kaydetti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi