Başkan Topaloğlu Finike’de

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan şiddetli yağış sonrası Finike'ye giderek Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, Başkan Geyikçi'ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın da eşlik etti.

Şiddetli yağış, Finike'de hayatı olumsuz etkilerken, çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi.

Yaşanan sel felaketinin ardından Kumluca'ya geçen Başkan Topaloğlu, daha sonra Finike'de belediye Başkanı Geyikçi ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Topaloğlu, yaşanan sel felaketinin ardından Afet Koordinasyon Masasının kurulduğunu belirterek, “Yaşanan sel felaketinin ardından her iki ilçemizde de incelemelerde bulunduk. Gördüğümüz manzara üzüntü verici. Sel felaketinden etkilenen iki ilçemizdeki vatandaşlarımızın yaralarını en kısa sürede birlikte saracağız. Belediye Başkanlarımız Sayın Mustafa Geyikçi ve Sayın Mustafa Köleoğlu'na geçmiş olsun dileklerimiz ilettik. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi