Başkan Topaloğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kemer Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen toplantı Kemer Belediyesi sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı. Başkan Topaloğlu toplantı öncesi katılım sağlayan gazetecilere teşekkür ettikten sonra turizm sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

– Bu yıl Kemer'de yaklaşık 40 ülkeden misafir ağırladık

Rusya ile Ukrayna arasındaki yaşanan gelişmeler nedeniyle turizm sezonu öncesi herkeste bir karamsarlığın hakim olduğunu hatırlatan Başkan Topaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy'un çalışmalarıyla Haziran ayında sezonun başladığını hatırlattı.

Topaloğlu, son iki yıla bakıldığı zaman bu yıl iyi bir turizm sezonu geçirdiklerine işaret ederek, “Tüm ülkelere kapılarımızı açtık. Bu yıl Kemer'de yaklaşık 40 ülkeden misafir ağırladık. Bu bizim için güzel bir deneyim oldu. Yani Kemer'de sadece Rusya ve Ukrayna pazarı olmadığını herkes gördü. Kemer'e hiç gelmeyen İngilizler daha fazla gelmeye başladı. Artık bu durumlara göre hazırlık yapacağız. Önceki yılların yaraları bir nebze de olsa sarıldı.” dedi.

- Tüm fuarlara katılacağız

Kemer Belediyesi olarak tüm fuarlara katılacaklarının altını çizen Başkan Topaloğlu, ilk olarak 6 Kasım'da Londra'daki fuara katılacaklarını aktardı.

Topaloğlu, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam'ın da destekleriyle fuar alanında Kemer'e yer ayrıldığına vurgu yaparak, “İngiltere'ye çıkarma yapıyoruz. İngiltere'nin en büyük turizm acenteleri bizden randevu istedi. Orada görüşeceğiz. İngiltere'deki diğer önemli acentelerle de görüşmelerimiz olacak. Arkasından Hollanda, Polonya, Çekya, Almanya ve Rusya fuarlarına da katılacağız. Tüketici fuarları olarak da Almanya Hamburg, Münih, Nürnberg ve Stuttgart fuarlarına katılacağız. Kemer artık turizmde hak ettiği hizmeti alacak.” diye konuştu.

Otellerimiz yenileniyor

Kemer'deki otellerin artık kendilerini yenilediğine dikkat çeken Topaloğlu, şunları kaydetti:

“Çamyuva Mahallesi'ndeki yıllardır boş duran Naturland Otel son evraklarını hazırlıyor. Kurumsal bir firma oteli aldı. Kemer'in ilk turizm yerlerinden olan Club Med Otel'i yıkılarak yerine yenisi yapılacak. Evraklarını hazırlıyorlar. Bunlar Kemer'deki çıtanın yükseldiğini gösterecektir.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi