Başkan Topaloğlu halk korosu ile yemekte bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Halk Korosu ile yemekte bir araya geldi.

Kemer Belediyesi Halk Korosu Şefi Furkan Üstündağ, koro üyeleri ve aileleriyle, Göynük Eldar Otel'de Belediye Başkanı Topaloğlu tarafından verilen yemekte güzel vakit geçirdi. Başkan Topaloğlu, korodakiler ve aileleriyle tek tek selamlaşarak sohbet etti.

Yemek sonrası Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi Halk Korosu'nun geçen gün verdiği konserin herkesin beğenisini kazandığını söyledi.

Konser sırasında koronun seslendirdiği eserlerle davetlilerin hem geçmişi yad ettiğini hem de keyifli anlar yaşadığını hatırlatan Başkan Topaloğlu, Kemer'de sanatsal faaliyetlerin artması için Kemer Belediyesi olarak her türlü projeye imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Şef Furkan Üstündağ ve koro üyeleri de Kemer'deki sanatsal faaliyetlere verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi