BAŞKAN TOPALOĞLU HALK TV'DE CANLI YAYINA KATILDI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Halk TV'de sunuculuğunu Serhan Asker'in yaptığı Görkemli Hatıralar programında canlı yayın konuğu oldu.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer'de yapılan programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mustafa Ertuğrul Aker Parkında yapılan can yayına, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra şair Şükrü Erbaş ve sanatçı Songül Karlı da katıldı.

Başkan Topaloğlu, canlı yayında Kemer hakkında bilgiler vererek, Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları desteklerden bahsetti.

Canlı yayına katılanlar, Rusya'nın Ukrayna'ya işgaline de tepki göstererek, savaşa hayır dedi.

Canlı yayına daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de dahil oldu.

Böcek, Antalya'ya en fazla turist gelen ülkelerin ilk sırasının Rusya ve Ukrayna olduğunu belirterek, savaşın bir an önce durmasını temenni etti.

Öte yandan, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası da canlı yayında mini bir konser verdi.

Başkan Topaloğlu, şefliğini Furkan Üstündağ'ın yaptığı gençlik orkestrasının 6 ay gibi kısa bir sürede büyük yol kat ettiğini belirterek, Üstündağ ve öğrencilerini tebrik etti.

Canlı yayını, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar ile Mustafa Bilici, partililer ve vatandaşlar ilgiyle takip etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi