BAŞKAN TOPALOĞLU, İL TURİZM MÜDÜRÜ ZOROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Candemir Zoroğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Topaloğlu ve İl Turizm Müdürü Zoroğlu, turizm sektöründeki son gelişmeleri konuştu. Ziyarette özellikle öne çıkan Bisiklet Turizmi ile Kemer'de son dönem başarı ile düzenlenen bisiklet etkinlikleri ve bölgedeki bisiklet rotaları da konuşuldu.

Kemer Belediyesi Tanıtım Sorumlusu Ömer Nizam da ziyarette hazır bulundu. Ömer Nizam Kemer'in bisiklet turizminde geldiği noktayı bir sunum ile anlatırken, son dönem konuşulan Kemer tanıtım videoları da Candemir Zoroğlu'na izlettirildi.

Zoroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemer'in bisiklet turizmi adına yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Başkan Topaloğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.