BAŞKAN TOPALOĞLU İLÇE STADINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, meclis üyeleri ile ilçe stadında incelemelerde bulundu.
Yeni Kemer Belediyespor'a ait ve daha sonra alt kiracı olarak Kemerspor 2003'e verilen toplam 12 bin 448 metrekarelik ilçe stadında inceleme yapan Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, meclis üyeleri Mustafa Bilici, Cumali Afşin, Recep Yılmaz eşlik etti.
Sayıştay bulgusu doğrultusunda belediye meclis kararıyla spor, kulüp ve derneklere tahsislerin iptalinden sonra Kemerspor 2003, 2019 mayıstan beri işgalci durumuna düştü.
2886 Devlet İhale Kanunu'nun 75'nci hükümlerine Kemer Kaymakamlığı tarafından tahliye edildi ve içerisinde 22 oda bulunan ilçe stadı Kemer Belediyesi tasarrufuna bırakıldı.
Söz konusu yerin son durumunu yerinde gören Belediye Başkanı Topaloğlu ve beraberindekiler, ilçe stadyumunda daha sonra yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, ilçe stadında başkan yardımcısı Emin Gül ve meclis üyeleri ile incelemelerde bulunduklarını söyledi.
Topaloğlu, ilçe stadının son durumunun içler acısı durumda olduğunu ifade ederek, “Kemerspor 2003 kulübü burada 2019'dan itibaren işgalci durumdaydı. Yasa gereği burası Kemer Kaymakamlığımız tarafından tahliye edildi ve belediyemiz tasarrufuna bırakıldı. Meclis üyelerimizle burada inceleme yaptık. Daha sonra yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah her şey daha güzel olacak.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi