BAŞKAN TOPALOĞLU İNŞAAT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'deki inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Kemer Belediyesi Kültür Salonunda yapılan toplantıya, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Bal ve yapı müteahhitleri, yapı sahipleri, mimarlar ve mühendisler katıldı.
Toplantıya katılanlar, inşaat sektöründe yaşanan bazı sorunlarla ilgili sorularını yönelterek, sektördeki yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Bal, toplantıya katılanların sorduğu sorular sonrası not aldı ve sorunların çözümleri hakkında belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.
Başkan Topaloğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Kemer'deki inşaat sektörüne hizmet edenlerle istişare toplantısı yaptıklarını söyledi.
İnşaat sektöründeki gelişmeleri ve yaşanan bazı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Topaloğlu, “İşlerinin ilerleme durumu nedir, varsa sıkıntıların çözümleri noktasında bir toplantı yaptık. Sorunlarını ve isteklerini dinledik ve notlarımızı aldık. Başkan Yardımcımız Gülsüm Bal ekibini toplayacak ve gerekli çalışmaları yapacak. İşlerin daha hızlı olması için belediye olarak elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi