BAŞKAN TOPALOĞLU İSA KONUK PASAJI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İsa Konuk Pasajı esnafıyla bir araya geldi.
İsa Konuk Pasajında yapılan toplantıya, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ve esnaf katıldı.
Pasaj esnafının sorunlarını daha önce talep etmesi üzerine esnafla görüşen Başkan Topaloğlu, çevresel, turizm ve pandemi dönemiyle ilgili sorunlar hakkında bilgi aldı.
Esnafın yaşadığı sorunları tek tek not alan Başkan Topaloğlu, pasaj esnafıyla çözüm noktaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, esnafın sorunlarını dinlediklerini ve yetkileri dahilinde ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
Pasaj esnafının sorunlarını dinleyerek ortak bir çözüm noktasında buluşmak istediklerine değinen Topaloğlu, “Pasaj esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Esnafın dile getirdiği sorunlara çözüm arayışında bulunduk. Ortak bir noktada buluşmak için de fikir alışverişi yaptık.” diye konuştu.
Esnaf odası başkanı Ünsal ise Başkan Topaloğlu'nun esnafla her zaman yakından ilgilenerek sorunlara çözüm üretmeye çalıştığını söyledi.
Başkan Topaloğlu'nun önerisi sonrası pasaj esnafıyla bir araya geldiklerini ifade eden Ünsal, “Pasajdaki ortak sıkıntı çok sayıda mülk sahibinin olması ve kimsenin pasajın sıkıntılarına el atmaması. Buranın sahipleri var ama sahipsiz gibi kalmış olması sorunların başında geliyor. Sonuçta belediyenin belirli bir hareket alanı var. Her şeyi yapması mümkün değil. Buna rağmen Başkan Necati Topaloğlu esnafın sıkıntılarını dinledi ve çözüm bulmaya çalıştı.” diye konuştu.
Pasajda kuaförlük yapan Arzu Deniz Yılmaz da ilk taleplerinin üzerine Başkan Topaloğlu'nun hemen gelerek esnafın sorunlarını dinlediğini söyledi.
Esnafın taleplerini dinleyerek çözüm üretmek için çalıştığı için Topaloğlu'na teşekkür eden Yılmaz, “Başkan Necati Topaloğlu'na isteklerimizi ve dileklerimizi söyledik. Yakın ilgileri için kendisine teşekkür ediyoruz. Sorunların çözülmesi için tekrar bir toplantı kararı aldık. İnşallah sorunlarımız kısa zamanda çözüme kavuşur.” ifadelerine yer verdi.
Yaklaşık 15 yıldır pasajda esnaflık yapan Selçuk Doğru ise yaptığı açıklamada, Başkan Topaloğlu'nun taleplerini dinlemesinden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.
Doğru, pasajın giriş ve çıkışlarında bazı sıkıntıların da olduğuna değinerek, “Bu sıkıntılarımızı Başkan Necati Topaloğlu'na ilettik. Kendisi de neler yapılabilir konusunda bilgilendirdi. Sorunları el birliği ile çözmemiz gerektiğini söyledi. Başkanımız dik durarak çok doğru adımlar artıyor. Esnafla ilgilenip taleplerini yerine getirmeye çalışıyor. Herkesin yardımına koşamayabilir ama elinden geldiğince dinleyip çözmeye çalışıyor. Kendisine bu gayretinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi