Başkan Topaloğlu Karaer ile bir araya geldi

​​​​​​​

  • Başkan Topaloğlu Karaer ile bir araya geldi
  • “2023 yılının turizm açısından çok daha iyi olacağına inanıyorum.”

Kemer Belediyesi Başkanı Necati Topaloğlu, Corendon Airlines'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer'i ziyaret ederek, Ocak ayında Hollanda'da gerçekleştirilecek Vakantiebeurs UTRECHT Faurı öncesinde bilgi alışverişinde bulundu.

Kemer'i ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde tanıtmak için yoğun çaba harcayan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Corendon Airlines'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ile bir araya gelerek turizmi değerlendirdi.

Başkan Topaloğlu, bu yılki turizm sezonu ve 2023 turizm sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Buy yıl turizm sezonu iyi geçti. Kemer'de bu yıl Rus, Ukrayna ve İngiliz misafirlerimizi ağırlıktaydı. Gelecek sene Kemerimize gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. Daha önce katıldığımız Londra Fuarı'nda da birebir görüşmeler yaptık. İlçemize daha fazla İngiliz misafiri nasıl getirebiliriz diye projeler geliştirmiştik. Sayın Yıldıray Karaer ile Hollanda Fuarı öncesinde fikir alışverişinde bulunduk. Hollandalı ve Avrupalı turisti Kemer'e çekmek için ortak projeler hakkında konuştuk. 2023 yılının turizm açısından çok daha iyi olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi