BAŞKAN TOPALOĞLU, KEMER FUTBOL KULÜBÜ OYUNCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Futbol Kulübü oyuncularıyla bir araya geldi.

Ahmet Erkal Spor Tesislerinde antrenman yapan genç kız ve erkek sporcuları ziyaret eden Başkan Topaloğlu'na, meclis üyeleri Ferhan Fidan ve Emrah Ayhan'da eşlik etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, geleceğin genç sporcularını ziyaret ettiklerini söyledi.

Kemer Futbol Kulübü oyuncularıyla sohbet ettiklerini de dile getiren Başkan Topaloğlu, "Burada çocuklarımızı geleceğe hazırlayan antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın spor ile sosyalleşmesi çok önemli. Bedensel ve zihinsel olarak gelişiyorlar. Kötü alışkanlıklardan uzak kalıyorlar. Biz Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. İnşallah buradan geleceğin milli takım sporcuları da çıkar. Emeklerinden dolayı tüm kulüp yöneticileri ve antrenörlerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Meclis üyesi Ferhan Fidan, sporun çocukları her zaman kötü yollardan uzaklaştırdığını söyledi.

Sporun çocukların bedensel ve zihinsel olarak gelişmesini sağladığını belirterek, "Kemer futbol kulübü yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Genç çocuklara sporu sevdirmişler. Umarım çocukların ileride başarılı bir futbolcu olmalarını sağlarlar. Kemer Spor'a da katkısı olacağını düşünüyorum. Alt yapıya daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Kemer Olarak spora ve sporcuya desteklerimiz sürüyor. Özellikle amatör sporlara ve sporculara büyük katkı sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Genç sporculardan Yezza Zeynep Cevahir, futbol hayatına 13 yaşında Trabzon'da başladığını belirterek, hayalinin milli takımda oynamak olduğunu kaydetti.

Dokuz yaşındaki Denizhan Tekin ise üç senedir futbol oynadığını ve başarılı bir kariyere sahip olmak istediğini ifade etti.

Beş yıldır futbol oynayan Alihan Tosun da hedefinin milli takımda oynamak olduğunu aktardı.

Kulüp antrenörü Tayfun Yaz, kulüpte 65 öğrenci olduğunu ve antrenmanların güzel geçtiğini söyledi.

Vizyon ve misyon olarak kulüpteki çocuklara vatana ve millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Yaz, "İnşallah profesyonel futbolcu olanlar da olur. Futbolun yanında sosyal aktiviteler de yapıyoruz. Desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Topaloğlu, daha sonra çift kale yapılan maçın santra vuruşunu yaptı.

Maçtan sonra Başkan Topaloğlu ve genç futbolcular, pasta kesti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi