Başkan Topaloğlu kermese katıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan – 3 Ortaokulu'nda düzenlenen kermese katıldı. Başkan Topaloğlu'na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

Kermes öncesi öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Topaloğlu ile Başkan Yardımcısı Gül, öğrencilerle sohbet etti.

Okulun ihtiyaçları için yapılan kermeste, birbirinden lezzetli ürünler satışa sunuldu. Kermeste toplanan paraların okulun ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda harcanacağı öğrenildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Geleceğin teminatı olan öğrencilerin her zaman yanında olduğuna dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Okulumuzun ihtiyaçlarını karşılaması için düzenlenen kermse katılmaktan dolayı çok mutluyuz. Kermes öncesine çocuklarımızla bir araya geldik. Gözlerindeki ışıltı ve mutluluk her şeye bedel. Öğrencilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kermeste birbirinden lezzetli ürünler var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi