BAŞKAN TOPALOĞLU, KUZDERE KAPALI PAZAR YERİNDE ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'in ilk kapalı pazar yeri olacak olan Kuzdere Kapalı pazar yerindeki çalışmaları yerinde denetledi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Kemer'in ilk kapalı ve modern pazar yeri olacak olan Kuzdere Kapalı Pazar yerindeki çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgiler alan Başkan Topaloğlu, kısa süre içerisinde Kemer halkının hizmetine sunacaklarını belirtti.

Kapalı pazar alanında kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları ile ilgili de incelemelerde bulunan Başkan Topaloğlu'na ASAT Kemer Şube Müdürü Emre Akdemir ile Belediye Fen İşleri Müdürü Baki Yalın da eşlik etti.