Başkan Topaloğlu Kuzdere Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi 1091 ve 1079 sokaklarda yapımı hızla devam eden yol, kaldırım ve park çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın ve Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay da eşlik etti.

Kuzdere Mahallesi 1091 ve 1079 sokaklarda yaklaşık 1000 metrekare kaldırım taşı döşemesi yapıldığı, 2 bin 350 metrekare de yol yapımının devam ettiği çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında Başkan Yardımcısı Baki Yalın'dan bilgiler aldı.

Söz konusu bölgede yapılan çalışmalar kapsamında park yapım işleri de son hızıyla devam ederken, parklarda oyun grupları, spor aletleri, yürüme yolları, kamelyalar, basketbol sahası, sulama sistemi döşeme çalışmalarında sona gelindiği öğrenildi.

Alt yapı yatırımları hızlanıyor

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, ASAT, Türk Telekom ve Akdeniz Edaş yetkilileriyle bölgede inceleme yaparak alt yapı yatırımlarının hızlanması amacıyla fikir alışverişinde bulundu. Sulama Birliğine ait kanalların da deplase edildiği çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Gül, alt yapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kuzdere Mahallesi'nde alt ve üst yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, Kemer halkına hak ettiği hizmeti vermeye devam ettiklerini söyledi.

Kuzdere Mahallesi'nde tamamlanan imar planlarından sonra mahallenin büyük bir değişim içine girdiğine dikkat çeken Başkan Topaloğlu, "Kuzdere mahallemizde yol, kaldırım ve park çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. Halkımız için üretmeye devam ediyoruz. Kuzdere halkımızı hak ettiği yere taşıyoruz. Mahallemiz daha modern bir hale geliyor. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına kazandıracağız. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin." dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi