BAŞKAN TOPALOĞLU KUZDERE MAHALLESİNE YAPILAN PARKTA
ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesine kazandırılan parkta çocuklarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Topaloğlu, Kemer'in en fazla nüfusuna sahip mahallelerinden olan Kuzdere Mahallesine tarihinde ilk defa yapılan parkta tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.
İnceleme sırasında Topaloğlu'na Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Park ve Bahçeler Müdürü Gencay Kayrak ve Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay da eşlik etti.
Kuzdere Mahallesine yapılan ilk park olma özelliği taşıyan parkta çocuklarla sohbet eden Başkan Topaloğlu, kamelyalarda ders yapan çocukların derslerine yardımcı oldu.
Parkta vakit geçiren mahalle sakinleri ile de sohbet eden Topaloğlu, Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
Daha önce söz konusu mahalleye hiç park yapılmadığına dikkat çeken Topaloğlu, “Halkımızın park talebini hızlı şekilde yerine getirdik ve parkımızı halkımızın kullanımına sunduk. Halkımızın isteklerini tek tek yerine getiriyoruz. Hizmete açılan parkımızda çocuklarımızın cıvıltısına ortak olduk ve derslerini beraber yaptık. Eğitime her ortamda destek oluyoruz. Vatandaşlarımızla da sohbet ederek sıkıntılarını çözme noktasında fikir alışverişinde bulunduk.” diye konuştu.
Kuzdere mahalle muhtarı Günay ise mahalleye yapılan ilk parkta emeği geçen başta Başkan Topaloğlu olmak üzere Kemer Belediyesi ekibine teşekkür ederek, mahalle sakinlerinin aileleriyle rahatça vakit geçirebileceği bir parka kavuşmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.
Parkın içerisinde yeşil alanlar, yürüyüş yolları, oyun grupları, spor aletleri, peyzaj çalışmaları ve aydınlatmalar yer alıyor.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi