BAŞKAN TOPALOĞLU, KUZDERE’DE VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Kuzdere Mahallesi'nde vatandaşlara aşure ikram etti.
Kuzdere Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde aşure dağıtan Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Gül'ün eşi Hale Gül eşlik etti.
Pazar yerine gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, daha sonra aşurenin başına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikram etti.
Topaloğlu ve Gül, pazar esnafını da tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.
Başkan Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Kuzdere Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve aşure ikramında bulunduklarını söyledi.
Yarın Göynük ve Arslanbucak mahallelerinde kurulan pazar yerlerinde de aşure ikramında bulunacaklarına değinen Topaloğlu, tüm vatandaşların Muharrem ayını tebrik ettiğini kaydetti.