Başkan Topaloğlu Kuzdere’de

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden yol, kaldırım ve parklarda incelemelerde bulundu. Başkan Topaloğlu, kendisine eşlik eden kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın'dan bilgiler aldı.

Kemer için ilk günkü heyecan ve azimle hizmet etmeye devam eden Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kemer'in parlayan yıldızı” olarak nitelendirilen ve gün geçtikçe değişen ve daha modern hale gelen Kuzdere Mahallesi'nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Topaloğlu, inceleme sırasında, özverili şekilde çalışan belediye personelini de selamlayarak kolaylıklar diledi.

Kuzdere Mahallesi 1091 ve 1079 sokaklarda yaklaşık 1000 metrekare kaldırım taşı döşemesi yapıldığı, 2 bin 350 metrekare de yol yapımının devam ettiği öğrenildi.

Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer'de alt ve üst yapı çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini belirterek, Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Kuzdere'de tamamlanan imar planlarından sonra mahallenin çehresinde büyük bir değişiklik başladığına dikkat çeken Topaloğlu, “Halkımız için üretmeye ve hizmete etmeye devam ediyoruz. Kuzdere mahallemizi hak ettiği yere taşıyoruz. Mahallemiz daha modern bir görünüme kavuşuyor. Yol, kaldırım, park ve aydınlatma çalışmalarımız hızla deva ediyor. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına kazandıracağız. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi