BAŞKAN TOPALOĞLU, LGS’YE GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren öğrencilere başarılar diledi.

Sınav öncesi girecekleri okulların önünde toplanan öğrencileri ziyaret eden Başkan Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, sınav öncesi öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Topaloğlu, ilk olarak Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu'na geçerek burada sınava girecek olan öğrencilerle sohbet etti.

Sınavda heyecan yapmamaları ve sakin olmaları konusunda öğrencilere telkinlerde bulunan Topaloğlu, öğrenci velileri ile de bir süre sohbet etti.

Daha sonra ve Arslanbucak Ortaokullu'na da uğrayan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Öte yandan Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sınav yapılan 9 ortaokulun önünde öğrencilere su ve heyecanlarının yatışması için şeker dağıtımı yaparak, maskesi olmayan öğrencilere maske verdi.

Topaloğlu, yaptığı açıklamada, öğrencilerin pandemi sürecinde zor zamanlar geçirdiğini belirterek, emeklerinin karşılığını girdikleri sınav sonrası alacaklarına inandığını söyledi.

Tüm öğrencilere gönülden başarılar dileyen Topaloğlu, “Kemer'deki 9 okulumuzda toplam 544 öğrenci LGS'ye giriyor. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Eğitimin olmadığı bir yerde başarı olmaz. Belediye olarak öğrencilerimize her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Bugün de sınav öncesi öğrencilerimize su ve heyecanları yatışsın diye şeker dağıttık. Maskesi olamayan öğrencilere ve velilere de belediyemiz tarafından üretilen maskelerden dağıttık. Onlarla bir süre sohbet ettik ve heyecanlanmamalarını söyledik. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi