Başkan Topaloğlu, lise öğrencileriyle masa tenisi oynadı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi'ndeki Kemer Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Öğretmenlerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, öğrencilerle masa tenisi oynadı.

Emekli öğretmen olması nedeni ile eğitime büyük önem veren Belediye Başkanı Topaloğlu, okul ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Kemer Anadolu Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, eğitimin olmadığı bir yerde başarının sağlanamayacağını söyledi.

Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları katkılarla Türkiye'de örnek belediyeler arasında yer aldıklarına dikkat çeken Topaloğlu, “Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Onlarla sık sık bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Karşılarında belediye başkanı değil bir öğretmen, bir arkadaş olarak bulunuyorum. Öğrencilerimizle masa tenisi oynadık. Onlar mutlu olunca biz de mutlu olduk. Eğitime yaptığımız katkılara da ara vermeden devam ediyoruz. Kemer'deki çocuklarımız ana sınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesi'ne emanet.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi