BAŞKAN TOPALOĞLU, MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL’I AĞIRLADI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na bir ziyaret gerekleştirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Ümit Uysal'ı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kendisi ile zaman zaman görüşüyor, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunma şansı yakalıyoruz. Sayın Başkanın çalışmalarını daha yakından dinledik, bizde çalışmalarımızı kendisine aktardık. Ayrıca Başkanımızın yeni yılını kutladık” dedi.

Başkan Ümit Uysal, Kemer'i yakından takip ettiklerini belirtirken, Başkan Necati Topaloğlu'nun misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu ziyaretten sonra Başkan Uysal'a Kemer manzaralı bir tablo hediye ederek, yeni yılını kutladı.