BAŞKAN TOPALOĞLU MURATPAŞA'DAN ÇOK ÖZEL MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne bağlı Yaşlı Evlerindeki 100 yaşlıyı Kemer'de misafir etti.
Muratpaşa Belediyesi ile Kemer Orman İşletme Şefliği işbirliğince 18-24 Mart Yaşlılar Haftası ve 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla Kemer'de fidan dikimi etkinliği düzenlendi.
Kemer Orman İşletme Şefliğinde yapılan fidan dikimi etkinliğine Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Dikmen, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ve yaşlılar, kendi elleriyle diktikleri fidanlara can suyu verdi.
Etkinliğe katılan yaşlılar daha sonra Kemer Belediyesi tarafından hizmete açılan Deniz Kafede Belediye Başkanı Topaloğlu'nun misafiri oldu.
Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Dikmen, yaptığı açıklamada, Orman Haftası ve Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kemer'de fidan dikimi etkinliğine katıldıklarını söyledi.
Muratpaşa Belediyesine ait 4 yaşlı evinden toplam 100 yaşlının kendi elleriyle fidan diktiğini belirten Dikmen, “Fidan dikimi sonrasında Kemer Belediyesine ait Deniz Kafede Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun misafiri olduk. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
Kemer'de misafir olarak bulunan yaşlılar, Başkan Topaloğlu ile bir araya gelerek kendisine teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Etkinliğe katılanlardan Yemen Erkan, ağaçların insanlar için olan önemini bildiklerini belirterek, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.
Yaşlılardan Zerrin Tekeli ise daha önce fidan dikimi gibi bir etkinliğe katılmadığını belirterek, “Muratpaşa ve Kemer belediyelerimize çok teşekkür ederim. Benim için güzel bir etkinlik oldu. Etkinlikte iki tane fidan diktim. Çok mutluyum.” diye konuştu.
Ali Osman Tekeli de dünyada bir tane dikili ağaçlarının olmasını sağladığı için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a ve kendilerini Kemer'de ağırlayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ettiğini kaydetti.
Besey Ataş da güzel bir gün geçirmelerini sağladığı için Belediye Başkanları Ümit Uysal ve Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi