Başkan Topaloğlu öğrencilerle bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek yemek ikramında bulundu.

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla çıktığı yolda öğrencilere ve eğitimin her kademesine destek olmaya devam eden Belediye Başkanı Topaloğlu, üniversite sınavlarına az bir zaman kala motivasyon amacıyla öğrencileri ziyaret ederek sohbet etti.

Başkan Topaloğlu, haftalardır soru çözüm kampında alanında uzmanlaşmış 11 öğretmen eşliğinde soru çözen ve konu tekrarı yapan öğrencilere başarılar dileyerek, yemek ikramında bulundu.

Öğrencilerin sınav stresinden bir nebze olsun rahatlamaları amacıyla her türlü desteği vermeye devam eden Başkan Topaloğlu, sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerin üniversite ve bölüm hedeflerini de sordu.

Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Öğrencilerin hafta içi her gün 09.00'dan 20.30'a kadar soru çözerek konu tekrarı yaptığına işaret eden Topaloğlu, “Çocuklarımız kendi gelecekleri için akşam geç saatlere kadar soru çözüyor. Onların yanında olmak amacıyla ve motivasyonlarını artırmak için yemek ikramında bulunduk. Tüm öğrencilerimize üniversite sınavında başarılar diliyorum. Hepsinin istedikleri üniversitelerini kazanmalarını temenni ediyorum. Çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kurs Müdürü Suat Göv ise öğrencilere ve eğitime yaptığı tüm katkılardan dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ettiğini söyledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi