BAŞKAN TOPALOĞLU ÖĞRETMENLERLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede görev yapan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.
Emekli öğretmen Başkan Topaloğlu tarafından Kiriş Mahallesindeki Daima Biz Otel'de verilen yemeğe, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan, İsmail Aka, öğretmenler ve eşleri katıldı.
Öğretmenlerle tek tek sohbet eden Başkan Topaloğlu, yemek programında yaptığı konuşmasında, daha önce öğretmenlik yaptığı için kendini çok şanslı hissettiğini söyledi.
Başkan Topaloğlu, emekli öğretmen olmasından dolayı eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, “Ana sınıfından 8'nci sınıfa kadar 6 bin 250 öğrencinin kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak biz veriyoruz. Bin 360 lise öğrencisinin 64 C plakalı servislerle ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. 350 ilkokul öğrencisini ise D-400 karayolunun üstünden altındaki okullara ücretsiz taşıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz kurs imkanı sağlıyoruz. Merkezimizde geçen sene 160 öğrencimiz vardı. Bu sene 276 öğrenciye sahibiz. Geçen sene büyük başarı yakaladık. Tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Bu sene turizmcilerin de desteğiyle üniversiteye giden 470 öğrenciye 500 lira eğitim yardımı adı altında destek oluyoruz. Geleceğimizin teminatı öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu tarafından düzenlenen yemek programında, sanatçı Füsun Soğuksu konser verdi. Öğretmenler, sanatçı Soğuksu'nun seslendirdiği parçalarla eğlence dolu anlar yaşadı.
Konser sırasında gönüllerince eğlenen öğretmenler güzel bir gece yaşadı. Eğlenen öğretmenlere eşlik eden Başkan Topaloğlu daha sonra zeybek oynayarak öğretmenlerden büyük alkış topladı.
Program sonrası Başkan Topaloğlu, sanatçı Füsun Soğuksu'ya öğretmenler adına çiçek verdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi