BAŞKAN TOPALOĞLU OKULLARI ZİYARET ETTİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret etti.

Geçen hafta Kemer Anadolu Lisesi, Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu, Hacı Mehmet Saygın İlkokulu ve Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Topaloğlu, yeni eğitim yılının başlamasıyla Göynük Ünal Aysal Anadolu Lisesi, Göynük Atatürk İlkokulu, Göynük Ortaokulu, Göynük İmam Hatip Ortaokulu, Beldibi İlk Okulu ve Ortaokullarını da ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.
Okul ziyaretleri sonrası açıklama yapan Topaloğlu, belediye olarak eğitime yapılan desteklerin devam ettiğini söyledi.

Öğrencilere ve eğitime yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunun altını çizen Başkan Topaloğlu, "Belediye olarak öğrencilerin ve öğretmenlerin yanında olmaya devam ediyoruz. Okulların boya, badana, tamir gibi ihtiyaçları dışında ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini karşılıyoruz. Lise öğrencilerini ücretsiz olarak taşınmasını sağlıyor ve üniversiteye hazırlanan çocuklarımıza ücretsiz kurs imkanı sunuyoruz. Eğitime desteğimiz artarak devam edecek." diye konuştu.

Topaloğlu, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını sözlerine ekledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi