BAŞKAN TOPALOĞLU, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLADI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Tıp Bayramı dolayısıyla karanfil dağıtan Başkan Topaloğlu, sağlık çalışanlarıyla da bir süre sohbet etti.
Sağlık çalışanlarını ziyareti sırasında Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, meclis üyeleri İsmail Aka, Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, belediye sağlık işleri müdürü Özden Sayındaş da eşlik etti.

SAĞLIK KURULUŞLARINA ZİYARET

Başkan Topaloğlu ve beraberindeki heyet Kemer İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kemer Devlet Hastanesi, 112 ambulans noktası ve ilçede bulunan tüm sağlık ocaklarını ziyaret ederek doktorların, hemşirelerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.
Topaloğlu, "Hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız, zor şartlar altında, 365 gün, 24 saat toplumun sağlığı için çalışıyor ve önemli bir görev yapıyor. Özellikle zorlu geçen pandemi döneminde daha fazla efor sarf ederek çalışan sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Hakları ödenmez. Tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutluyorum." dedi.
Öte yandan, sağlık çalışanlarına Olympos Teleferik bileti hediye edildi.