Başkan Topaloğlu, sanayi esnafının yeni yılını kutladı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Başkan Topaloğlu'na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül eşlik etti.

Sanayi esnafını tek tek dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, esnafın yeni yılını kutladı.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Yeni yıl dolayısıyla Kemer Sanayi Sitesindeki esnafımızı ziyaret ederek sohbet ettik ve sıcak çaylarını yudumladık. Güzel sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm esnafımıza yeni yılda huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlı bol kazançlar diliyorum. Tüm vatandaşlarımın yeni yılını kutlarım.” dedi.