BAŞKAN TOPALOĞLU, SÖZCÜ GAZETESİ YAZARI ÖZTÜRK İLE BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 11'nci Antalya Kitap Fuarı'nda Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk ile bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya Cam Piramitte pandemi tedbirleri alınarak yapılan kitap fuarına 234 yayınevi ve 206 yazar katılıyor.

Başkan Topaloğlu, fuar alanında araştırmacı gazeteci ve yazar Saygı Öztürk'ü de ziyrete ederek, Öztürk'e ait Vali Bey isimli kitabını imzalattı.

Başkan Topaloğlu, Öztürk'e çalışmalarında başarılar diledi.

Öztürk ise Başkan Topaloğlu'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, özellikle eğitim alanında yaptığı örnek çalışmalar için kendisine teşekkür etti.

Kitap fuarı, bugün sona erecek.