BAŞKAN TOPALOĞLU, SÖZÜNÜ TUTTU

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkisinde önceki aylarda meydana gelen su ve sel baskını sonrası sorunun giderilmesi için çalışmalara hızla başlanacağı sözünü yerine getirdi.
Vatandaşların Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkisinde yaşanan sel ve su baskınını önlemek için çalışma başlatılması talebini değerlendiren Kemer Belediye ekipleri, söz konusu alanda dere ıslah çalışmalarına devam ediyor.
Belediye ekipleri, kış aylarında yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla 5143 sokakta, dere ıslah çalışmaları kapsamında 60 metre açık kanal yapıyor.
Birçok hanede yaşanan sel ve su baskınlarının önüne geçmek amacıyla yapılan çalışmaların 1 hafta içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Vatandaşlar, dere ıslah çalışmalarının hızla ilerlemesinden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Çamyuva mahallemizde geçtiğimiz aylarda şiddetli yağışlar nedeniyle su ve sel baskınları olmuştu ve birçok evde maddi hasar meydan gelmişti. Yaşanan mağduriyetin giderilmesi adına Kemer Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği verdik. Halkımızdan gelen çözüm taleplerini anında değerlendirdik. Yaptığımız incelemeler sonrası dere ıslah çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattık. En geç 1 hafta içerisinde buradaki ıslah çalışmalarını tamamlayacağız ve su baskınlarının önüne geçeceğimizi düşünüyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi