BAŞKAN TOPALOĞLU, STK TEMSİLCİLERİ VE KİRİŞ MAHALLE ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kiriş Mahallesinde yapılması planlanan alışveriş merkezi ile ilgili STK temsilcileri ve esnafla bir araya geldi.

Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği (KESDER) Başkanı Abdullah Çilengir, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kemer Sorumlusu Mehmet Akbaba, Kiriş Mahallesinde yapılması planlanan alışveriş merkezi ile ilgili Başkan Topaloğlu'ndan bilgi aldı.
Söz konusu alışveriş merkezi ile ilgili belediye tarafından ruhsat verilmediğini anlatan Başkan Topaloğlu, tavırlarının net olduğunu ve asla ruhsat vermeyeceklerini kaydetti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, söz konusu bina için ruhsat vermeyeceklerini söyledi.
Kemer'de yeteri kadar ticari alan olduğuna değinen Başkan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak binanın alışveriş merkezi olarak kullanımına açılamayacağını ve kesinlikle ruhsat vermeyeceğimizi otel yetkililerine bildirdik. Bakanlıktan bize olur yazı getirdiler. Ama biz yine de ruhsat vermeyeceğimizi açıkça dile getirdik. Kemer'de esnafın durumu belli. Yeni alışveriş merkezi açılmasını istemiyoruz.” diye konuştu.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Bal ise Kiriş Mahalle esnafına ve STK temsilcilerine konuyla ilgili detaylı bilgiler ve belgeler gösterdi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi