BAŞKAN TOPALOĞLU, STK TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir ara geldi.
Kemer Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde yapılan toplantıya, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Esnafları ve Turizmciler Derneği (KESDER) Başkanı Abdullah Çilengir, Kemer Tur Başkanı Oktay Çelik, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kemer Sorumlusu Mehmet Akbaba, turizmci Dinçer Sarıkaya katıldı.
Toplantıda, bu yılki turizm sezonu öncesi genel değerlendirmelerde bulunularak, pandemi döneminde alınacak tedbirlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi