Başkan Topaloğlu, Tekirova pazar yerinde esnafı ziyaret etti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesi'nde kurulan sebze ve meyve pazarında esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Topaloğlu'na, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kemer Belediye Meclis Üyesi Recep Yılmaz eşlik etti.

Pazar yerinde tezgah açan esnafı ziyaret ederek sohbet eden Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, alışveriş için pazar yerine gelen vatandaşların da isteklerini dinledi.

Başkan Topaloğlu, “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri” projesi kapsamında şu anda Göynük Mahallesi'nde pazar yeri çalışmalarının son hızla sürdüğünü belirterek, “Göynük kapalı pazar yerinden sonra Tekirova mahallemize de Pazar yerini kazandıracağız. Pazar yeri olmayan mahallemiz kalmayacak. Pazar esnafımız ve vatandaşlarımız, yağmurdan ve çamurdan kurtulacak. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi