BAŞKAN TOPALOĞLU, TEKİROVA’DA VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Tekirova Mahallesi'nde vatandaşlara aşure dağıttı.
Tekirova Mahallesi'nde kurulan pazar yerindeki aşure dağıtımına Belediye Başkanı Topaloğlu'nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Recep Yılmaz, Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu Adem Barış ve Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu katıldı.
Aşure almaya gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Topaloğlu, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği mübarek ayda aşure dağıtımına devam edeceklerini ifade etti.
Öte yandan “Başkan amcasını” çok seven küçük Uğur Küçükşahin, pazar yerinde Başkan Topaloğlu ile sohbet etti.
Başkan Topaloğlu, kendi oturduğu koltuğu Küçükşahin'e verdi. Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu da Küçükşahin'i kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.