Başkan Topaloğlu, turizm pazarı esnafını ziyaret etti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer merkezde kurulan turizm tekstil pazarında tezgah açan pazar esnafını ziyaret etti. Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül'ün eşi Hale Gül eşlik etti.

Perşembe günleri Deniz Caddesi üzerinde kurulan turizm tekstil pazarında tezgah açan esnafı ziyaret eden Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, esnafla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Pazar alanına alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, vatandaşların isteklerini de dinledi.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, daha sonra Kuzdere Mahallesi'nde kurulan sebze ve meyve pazarında tezgah açan pazar esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.