Başkan Topaloğlu vatandaşlara aşure ikram etti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu eşi Fikriye Topaloğlu ile birlikte Kemer ve Beldibi'nde açılan Pazar yerinde vatandaşlara aşure ikram etti. Muharrem Ayı'nın önemine işaret eden Başkan Topaloğlu, bu ayın birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu söyledi.


Başkan Topaloğlu eşi Fikriye Topaloğlu ile birlikte öncelikle Beldibi Mahallesi'nde açılan turizm ve gıda pazarını ziyaret ederek Pazar esnafını hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Daha sonra Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün açmış olduğu stantta vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Eşi Fikriye Topaloğlu ile birlikte elleriyle vatandaşa ikramda bulunan Başkan Topaloğlu daha sonra Kemer Kapalı Pazar yerine geçti.

Kemer Kapalı Pazar yerinde de esnafı ziyaret eden Başkan Topaloğlu eşi Fikriye Topaloğlu ile birlikte vatandaşa aşure ikram etti. Başkan Topaloğlu burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Birlik beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan Muharrem Ayı'na girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte Muharrem Ayı'nın ruhuna uygun bir şekilde aşurelerimizi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Aşure gününün memleketimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca İlçede açılan tüm Pazar yerlerinde aşure dağıtımı devam edecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin beş günlük süre boyunca yaklaşık 7 bin kişiye aşure dağıtmış olacaklarını ifade etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi